Pacsoft Online fasas ut - vanliga frågor

1) Pacsoft Online fasas ut – vad händer nu?

Plattformen Pacsoft Online kommer gradvis att tas ur bruk i Sverige. Tjänsten använder samma teknologi som nShift Delivery (tidigare Unifaun Online), medan plattformen utvecklad av PostNord (Skicka Direkt Business) nyligen lanserats på marknaden.

2) Vad händer med min data?

Om du beslutar att ersätta Pacsoft Online med nShift Delivery kommer all data att migreras och sparas.

3) Är det svårt att migrera till nShift Delivery?

Med tanke på att Pacsoft Online och nShift Delivery använder samma teknologi kan data migreras snabbt och enkelt med ett par få klick. Stöter du på några problem kan vi alltid hjälpa dig. Kontakta oss genom att använda [det här formuläret]. 

4) Vad är skillnaderna mellan Pacsoft och nShift Delivery?

När det kommer till arbetssätt och daglig användning är det inga skillnader mellan systemen.

Den viktigaste skillnaden som du kommer att märka är nShift Deliverys möjlighet att erbjuda ett stort utbud olika fraktleverantörer. Det innebär att du kan välja och använda den transportören och tjänsterna som är att föredra för ditt företag och behov, och på så sätt skapa den bästa leveransupplevelsen för dina kunder. Andra funktioner inkluderar användarroller, samt sömlösa integrationer till våra andra produkter som nShift Checkout eller Mina Paket.

5) Vad behöver jag göra för att använda nShift Delivery?

Anmäl intresse genom att använda detta formulär så hjälper vi dig ombord på nShift Delivery. Just nu har vi ett rabatterat erbjudande som väntar på dig (nShift Delivery Switch).

6) Vad är de långsiktiga planerna för nShift Delivery?

nShift Delivery utvecklas löpande och du kan förvänta dig en stadig ström av nya transportleverantörer, bättre integrationer och funktionalitet samt en övergripande förbättrad prestanda över tid. Vi är fast beslutna att erbjuda marknadens bästa lösning.

7) Vem kontaktar jag om jag har fler frågor?

Du kan alltid nå oss via det här formuläret

8) Vad är nShift Delivery Switch (tidigare Unifaun Online Switch)?

nShift Delivery Switch kommer att ersätta ditt Pacsoft Online-konto när du beställer och migrerar till nShift Delivery. Din faktura kommer att märkas med nShift Delivery Switch/Unifaun Online Switch.

Worry less, ship smarter

Talk to us

Discuss your needs in detail with our sales team.

Get in touch