Gjør sporing av pakker om til en merkevarebyggende opplevelse

Gjør sporing av pakker om til en merkevarebyggende opplevelse

nShift Track gir nye muligheter for merkevarebygging og inntektsvekst

God kundeservice er ikke lenger nok for å skape lojalitet og inntektsvekst. Fremtidens vekst vil handle om å bli «besatt» av kunden. Derfor har vi lansert nShift Track, som gir nye muligheter for å gjøre pakkeleveringen om til en viktig del av kunde- og merkevareopplevelsen.

Dagens kunder forventer jevnlige oppdateringer om leveringsstatus. Hele 78 prosent hevder at de vil la være å handle i nettbutikker som ikke kommuniserer1. Men butikker som behandler slik kommunikasjon bare som en logistisk oppdatering, går glipp av noe. Slike sjekkpunkter er fantastiske muligheter der butikkene kan komme i kontakt med kundene når de er aller mest interessert i merkevaren.

Ekspertene regner med at folk utsettes for mellom 6000 og 10 000 markedsføringsbudskap per dag2.  Hjernen vår har blitt svært dyktig på å filtrere dem bort. Men når folk venter ivrig på å få levert varer, vil de gjerne spandere mer oppmerksomhet på merkevaren eller nettbutikken.

nShift Track lar butikkene formidle leveringsoppdateringene på en side som har deres profil.  Dette gir en banebrytende kundeopplevelse. Oppdateringene kundene mottar, ser like elegante og profesjonelle ut som nettbutikken de handlet i. I tillegg til e-post- og SMS-oppdateringer kan nettbutikken kommunisere gjennom de sosiale kanalene folk bruker i hverdagen. Butikkene kan formidle markedsføringsbudskap til kundene eller benytte muligheten til omdømmebygging ved å ta tak i spørsmål og bekymringer på en effektiv måte.

Viktige funksjoner i nShift Track er blant annet

  • Kommunikasjon om leveringsstatus i de kanalene der kundene lever sitt digitale liv
  • Tilbakemeldinger der og da skaper mindre irritasjon blant kundene
  • 60 prosent reduksjon i telefonsamtaler fra kunder som lurer på hvor pakken deres blir av
  • Nye inntektsmuligheter på et tidspunkt da det er 50 prosent høyere sjanse enn ellers for at kunden gjør et nytt kjøp
  • Leveringsoppdateringer, returregler og mer – i deres profil

Nettbutikker og andre butikker ser i økende grad at kundeopplevelsen ikke er over når kunden har klikket på «Bestill».  De kommende timene og dagene er med på å avgjøre om kunden kommer tilbake og handler mer.

Jevnlig, relevant informasjon om bestillingsstatus i butikkens profil bidrar til å etablere lojalitet mellom kunden og butikken.  Det reduserer antallet samtaler til kundesenteret og skaper utmerkede muligheter for å legge til rette for nye kjøp på tidspunktet da kunden er mest mulig interessert i merkevaren.

nShift Track er en del av en portefølje av bedriftsløsninger som gjør at nettbutikker og andre butikker kan etablere en komplett leveringsopplevelse.  Les mer om løsningene våre.

 

Book a demo  Contact us

 

[1] https://ridewithvia.com/resources/articles/78-of-customers-want-delivery-updates-on-orders-or-they-will-switch-brands/

[2] https://www.forbes.com/sites/forbesbusinessdevelopmentcouncil/2022/03/23/the-attention-economy-standing-out-among-the-noise/?sh=c174fc77fda2

Foto: wayhomestudio

 

Få de siste nyhetene og oppdateringene.

Bestill en demonstrasjon fra salgsavdelingen i dag

Book en demo

Spør oss om alt du lurer på om produktene

Kontakt oss

Book a demo

See nShift in action by booking a demo today.

Book a demo

Ask us anything you like about our products

Contact us

Get the latest news and updates

Subscribe