Pacsoft Online fasas ut - vanliga frågor

Pacsoft Online fasas ut - vanliga frågor

1) Pacsoft Online fasas ut – vad händer nu?

Plattformen Pacsoft Online kommer gradvis att tas ur bruk i Sverige. Tjänsten använder samma teknologi som nShift Delivery (tidigare Unifaun Online), medan plattformen utvecklad av PostNord (Skicka Direkt Business) nyligen lanserats på marknaden.

2) Vad händer med min data?

Om du beslutar att ersätta Pacsoft Online med nShift Delivery kommer all data att migreras och sparas.

3) Är det svårt att migrera till nShift Delivery?

Med tanke på att Pacsoft Online och nShift Delivery använder samma teknologi kan data migreras snabbt och enkelt med ett par få klick. Stöter du på några problem kan vi alltid hjälpa dig. Kontakta oss genom att använda [det här formuläret]. 

4) Vad är skillnaderna mellan Pacsoft och nShift Delivery?

När det kommer till arbetssätt och daglig användning är det inga skillnader mellan systemen.

Den viktigaste skillnaden som du kommer att märka är nShift Deliverys möjlighet att erbjuda ett stort utbud olika fraktleverantörer. Det innebär att du kan välja och använda den transportören och tjänsterna som är att föredra för ditt företag och behov, och på så sätt skapa den bästa leveransupplevelsen för dina kunder. Andra funktioner inkluderar användarroller, samt sömlösa integrationer till våra andra produkter som nShift Checkout eller Mina Paket.

5) Vad innebär detta för mig som är orderkopplingskund (har integration till Pacsoft)?

Du som är orderkopplingskund behöver också byta lösning. Det smidigaste alternativet att byta till nShift Delivery (tidigare känt som Unifaun Online), som tillhandahålls av oss på nShift och på så sätt kunna behålla din befintliga orderkoppling. Byta till nShift Delivery gör du här och beroende på vilken typ av orderkoppling du har behöver du peka om den till nShift Delivery, se nedan hur:

XML-Posting: I pluginet du använder behöver du ändra system från Pacsoft Online till nShift Delivery (kan även stå Unifaun Online) då det är en URL från pluginet som styr om sändningen ska hamna på Pacsoft eller nShift Delivery.

OnlineConnect: I ”Administration of Unifaun OnlineConnect” under kommunikation >på upplagt konto > i fliken konto ändra system från Pacsoft Online till Unifaun Online.

API: Under Underhåll > API-nycklar kan du behöva uppdatera nyckeln genom att söka fram den > ändra > spara. Fungerar inte det, skapa en ny API-nyckel.

Besök gärna nShift Delivery Help Center för mer information och tveka inte att höra av dig till oss om du behöver support.

6) Vad behöver jag göra för att använda nShift Delivery?

Anmäl intresse genom att använda detta formulär så hjälper vi dig ombord på nShift Delivery. Just nu har vi ett rabatterat erbjudande som väntar på dig (nShift Delivery Switch).

7) Vad är de långsiktiga planerna för nShift Delivery?

nShift Delivery utvecklas löpande och du kan förvänta dig en stadig ström av nya transportleverantörer, bättre integrationer och funktionalitet samt en övergripande förbättrad prestanda över tid. Vi är fast beslutna att erbjuda marknadens bästa lösning.

8) Vem kontaktar jag om jag har fler frågor?

Du kan alltid nå oss via det här formuläret

9) Vad är nShift Delivery Switch (tidigare Unifaun Online Switch)?

nShift Delivery Switch kommer att ersätta ditt Pacsoft Online-konto när du beställer och migrerar till nShift Delivery. Din faktura kommer att märkas med nShift Delivery Switch/Unifaun Online Switch.

New call-to-action

Get the latest news and updates

Book a demo with one of our sales team today

Book a demo

Ask us anything you like about our products

Contact us

Book a demo

See nShift in action by booking a demo today.

Book a demo

Ask us anything you like about our products

Contact us

Get the latest news and updates

Subscribe